Utbildning

Jobbklars utbildningar har en stark arbetsmarknadskoppling där vi skräddarsyr utbildningar efter arbetsgivares behov.

lagerarbetare

Utbildningar inom lokalvård:

Sussi Brandell är certifierad SRY utbildare. Hon ansvarar för, och levererar, SRY- och andra städutbildningar. Vi erbjuder allt ifrån kortare punktinsatser till heltäckande SRY som uppfyller myndigheternas krav vid upphandlingar. Bland dagens kunder finns bl.a. kommuner, myndigheter och privata företag. Kontakta Sussi för mer information och offert.

IMG_7929-SV

Utbildningar i Stockholm samt yrkeshögskolefrågor:

Dzenana Sahovic ansvarar för samtliga utbildningsfrågor i Stockholmsområdet. Med sin långa erfarenhet inom skolvärlden och med godkänd betygsätt inom yrkeshögskola svarar hon på förfrågningar och eventuella samarbeten inom yrkeshögskolefrågor. Kontakta Dzenana för mer information.

IMG_7890-med-ikoner

Utbildningar inom ramen för Jobbprojekt:

Daniel Waldh är projektledare för våra avtal med Helsingborgs stad. Daniel ansvarar för avtalsfrågor samt uppföljning av våra jobbprojekt där vi bl.a. hjälper försörjningsstödsdeltagare att genomgå yrkesförarutbildningar, truckförarutbildningar etc. inför anställningar. Kontakta Daniel för mer information.

jobbklar_tw1

Studie- och yrkesvägledning:

Våra studie- och yrkesvägledare hjälper arbetssökande inom ramen för stöd och matchning att välja rätt väg för att i förlängningen få en fast förankring på arbetsmarknaden. För att ta del av dessa tjänster måste du ingå i våra program inom Stöd och matchning.