Om oss

Jobbklar är verksamt på den svenska arbetsmarknaden och skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, lösningar som är kostnadseffektiva på sikt. Visionen är att genom effektiv matchning bli den naturliga länken mellan arbetssökande och arbetsgivare.

Företaget grundades till följd av avsaknaden av en kvalitativ aktör på arbetsmarknaden. Två statligt anställda arbetsförmedlare uppmärksammade detta och såg möjligheterna i att utveckla ett koncept som förbättrade tjänsten i förhållande till befintliga aktörer. Tillsammans med företagare med ett brett kontaktnät av arbetsgivare sammanfogades detta till Jobbklar Sverige AB.

Idag har Jobbklar ett unikt koncept och företagets konsulter är experter på den lokala och nationella arbetsmarknaden. Vi erbjuder rekrytering, bemanning, omställning och coachning. På så sätt levererar vi helhetslösningar inom arbetsmarknad och är er självklara länk mellan arbetssökande och arbetsgivare.

Vi är arbetsmarknadsexperter som sammanför rätt person med rätt arbetsgivare genom att erbjuda kvalitativa rekryteringar som ska hålla på lång sikt och vara anpassade till era behov.

Vi är bra på att se vad som faktiskt behövs hos en arbetsgivare och erbjuda den bästa kandidaten utifrån budget, en kandidat som vill jobba, tillföra värde och passar just hos er.

Vi kan hjälpa ert företag att uppnå en hållbar och ihållande tillväxt genom strategiska och kvalitativa rekryteringar i olika former, skräddarsydda efter er verksamhet.

Kvalitetssäkrade metoder

RÄTT KANDIDAT PÅ RÄTT PLATS

Vi arbetar efter beprövade metoder som vi tror på och låter er göra det ni är bra på. Tillsammans uppnår vi positiva synergier då rätt man eller kvinna kommer på rätt plats. Jobbklar bildades p.g.a. avsaknaden av en kvalitativ aktör på marknaden som arbetar professionellt, långsiktigt och ser kunden, både företaget och individen. Vi erbjuder hög service både till företag som behöver personal, men även till de arbetssökande som ska tillsättas på dessa arbetsplatser. Genom att anlita oss som samarbetspartner får ert företags blivande anställda ett professionellt intryck av er arbetsplats. Samtidigt är många människor beroende av rekryteringar och arbetsmarknadstjänster och vi ser det som en självklar rättighet att välja en kvalitativ aktör, vilket vi erbjuder. Vi följer de senaste trenderna, akademisk forskning och använder oss utav detta i vårt dagliga arbete. Vi vill växa tillsammans med er och säkerställa att ni återkommer till oss när det behövs.

Skräddarsydda lösningar

VI ANPASSAR OSS TILL ER

Vår flexibilitet är nödvändig i arbete som handlar om att matcha unika människor med unika företag. För att göra en effektiv matchning skräddarsyr vi lösningar som passar er. Varje rekrytering är unik och den kräver ett åtagande från företagets sida. Vi går in och känner av vad som behövs hos er, lyssnar på era tankar och idéer och ger även möjlighet till en objektiv syn på vad som behövs. Er nya anställda ska klara av uppgifterna, passa in i guppen och skapa ett mervärde för er. Allt detta ska passa in i budgeten och den unika situationen som ert företag befinner sig i för tillfället. Vi ser till så att allt faller inom ramen för er. Genom korta beslutsvägar erbjuder vi flexibla lösningar som passar er, utifrån vad ni behöver erbjuder vi olika tjänster för att skräddarsy lösningen till era behov. De skräddarsydda lösningarna och vår flexibilitet innebär att vi kommer in och tar del av er verksamhet, blir engagerade och vill att det ska gå bra för er.

Långsiktig kostnadseffektivitet

FÖR EN HÅLLBAR TILLVÄXT

Rekrytering av en ny person ska tillföra ett värde och inte bara fylla en tom stol. Vi ser till så att ni uppnår en hållbar tillväxt genom en långsiktigt kostnadseffektiv rekrytering. Företag som växer behöver anställa personal för att avlasta befintlig personal. Risken är att en nyrekrytering inte möter de förväntningar företaget har. En annan viktig fråga är kostnaden för att anställa. Vi går igenom vad er rekrytering kostar er idag och hur mycket ni kan spara genom olika lösningar. Genom vårt kvalitativa arbete minimerar vi riskerna för felrekrytering. Dessa risker innefattar bl.a. kostnader för kraftig omställning för företag och arbetsgivare, arbetsgivare och arbetssökande som inte trivs med varandra, avsked, påbörja en ny rekryteringsprocess och all den produktionsbortfall som tillkommer med detta. Vi minimerar dessa riskena för er genom att en långsiktig kostnadseffektiv lösning som ger er förutsättningar för att fortsätta växa.

För er som är intresserade att vara en del av oss, anställd eller samarbetspartner

Är du intresserad av att arbeta i eller med ett nytänkande och framväxande företag med bra karriärmöjligheter? Drivs du av resultat och motiveras av utmaningar? Vill du framförallt jobba med människor? Om svaret på dessa frågorna är “Absolut!” så kan Jobbklar vara något för dig.

– Du är alltid välkommen att kontakta oss. Om du är intresserad av jobb internt hos oss kan du skicka en ansökan via följande sida: jobbklar.se/internajobb. På vår startsida finns aktuella jobb som vi just nu söker personal till men vi uppskattar även spontanansökningar. När vi hittar en intressant kandidat skapar vi plats för personen. Vår personal är vår största tillgång.

– Är du intresserad av att bygga ett samarbete med oss på Jobbklar är du välkommen att ringa Edin Salic eller Mateos Falk. På kontaktsidan finns våra uppgifter. Vi lyssnar på förslag och utvärderar om det finns positiva synergier för alla parter.

Vårt arbetssätt präglas av kvalitativa och skräddarsydda lösningar som är kostnadseffektiva på lång sikt. Vår metod och företagskultur är något som du får ta del av hos oss. Till höger har vi lagt upp vilka värden vi söker både hos medarbetare och samarbetspartners.

Vad är viktigt för oss

Professionalitet
Initiativ
Regelstyrning
Roligt

Stämmer detta in på dig?

DÅ MÅSTE DU KONTAKTA OSS: